Over JOLiDEE

JOLi betekent in het Frans leuk of knap. Kinderen zijn leuk en ieder kind is op een eigen wijze knap! Creatief en kunstzinnig werken is leuk, je komt als vanzelf op eigen iDEEën, bij je eigenheid!

Mijn naam is Jolanda van Diemen, (1961) getrouwd en moeder van 3 kinderen. Vanaf 2001 werk ik in het speciaal basis onderwijs. Op dit moment begeleid ik als remedial teacher kinderen die extra hulp nodig hebben voor een leerprobleem. Ook hierbij zet ik creatieve opdrachten in voor het ontdekken van talenten en mogelijkheden bij deze kinderen.

Creativiteit is voor mij met hoofd, hart en handen in balans zijn; voelen, beleven en ervaren. Het geeft mij energie, dit geef ik graag aan jou door!

Zelf ben ik graag creërend bezig en ervaar ik het creatief en beeldend werken als een middel om dichterbij jezelf te komen en de mensen om je heen. Het werkt helend!

Een bijzondere taak ligt hier voor mij, mijn creatieve energie inzetten bij het begeleiden en ondersteunen van kinderen.

Bij de kleine Tiki in Breda heb ik mijzelf gespecialiseerd in het kunstzinnig dynamisch coachen van kinderen. Als aanvulling hierop heb ik een cursus gevolgd ‘Kindertekeningen analyseren’. In januari 2014 start ik met een 6-daagse cursus ‘Zinvol tekenen’

Gehoord, gezien, aangeraakt …. begrepen!